Περιστέρι: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Κάρμπερι

Περιστέρι: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Κάρμπερι

Νίκος Καρφής
Κάρμπερι

bet365

Ο Τόμπιν Κάρμπερι που αγωνιζόταν στην Μπλουά τη σεζόν που πέρασε, έχει προταθεί στο Περιστέρι.

Η νέα σεζόν θα βρει στην άκρη του πάγκου του Περιστερίου τον Γιώργο Λημνιάτη, ο οποίος διαδέχθηκε τον Βασίλη Σπανούλη. Οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για το ρόστερ της νέας σεζόν και ψάχνουν τον τρόπο να συνεχίσουν την περασμένη επιτυχημένη διετία.

Στην ελληνική ομάδα έχει προταθεί ο 33χρονος Τόμπιν Κάρμπερι. Ο παικτης αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ και είναι ανάμεσα σε αυτούς που εξετάζονται. Ο Κάρμπερι φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής Μπλουά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Εκεί είχε 10.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ κατά μέσο όρο. Πιο παλιά έχει παίξει σε Πιατσέντζα, Άβτοντορ, Μπάκεν Μπίαρς, Μερσίν και Μπορνοβα.

Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη θέση του σούτινγκ γκαρντ στο Περιστέρι, την κάλυπταν οι Ζερμέιν Λοβ, Κένι Γουίλιαμς και Στέλιος Πουλιανίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα