Ολυμπιακός: Σφίξιμο στο ισχίο ο Γουίλιαμς Γκος, καθησυχαστικός ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Σφίξιμο στο ισχίο ο Γουίλιαμς Γκος, καθησυχαστικός ο Μπαρτζώκας

Δημήτρης Οικονόμου
Γκος
Με ένα μικροπρόβλημα στο ισχίο αποχώρησε από το παρκέ του Λαυρίου ο Γουίλιαμς Γκος, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στις δηλώσεις του ότι δε φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Λαυρίου, παρότι δεν έβγαλε την απαιτούμενη ένταση για τα πρώτα 35 λεπτά της πρεμιέρας του στη Stoiximan GBL. Με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ωστόσο να αποχωρεί έχοντας ένα μικρό σφίξιμο στο ισχίο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε σε όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, πως ο Αμερικανός αναφέρθηκε σε αυτό και φυσικά έμεινε στον πάγκο για να προφυλαχτεί στο κλείσιμο της αναμέτρησης.

«Ο Γουίλιαμς Γκος μας είπε ότι το ισχίο του έχει σφίξει λίγο, αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Για τον Γουόκαπ είχαμε πει να τον ξεκουράσουμε λίγο» ήταν τα λόγια του Μπαρτζώκα. Με τον Γουίλιαμς Γκος να παίζει 11'36'' στην αναμέτρηση, έχοντας 4 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την Παρασκευή (11/10) να υποδεχτούν τη Ζάλγκιρις στη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα