Καστρίτης: «Φέραμε τον Σταρκ γιατί πιστεύουμε στις δυνατότητές του»

Καστρίτης: «Φέραμε τον Σταρκ γιατί πιστεύουμε στις δυνατότητές του»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Καστρίτης
Ο Γιάννης Καστρίτης χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη του Άρη μέσα στην Άγκυρα επί της Τουρκ Τέλεκομ και αναφέρθηκε τόσο στο θετικό ντεμπούτο του Τζόναθαν Σταρκ όσο και στο υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης της ομάδας του.

Ο Άρης πέρασε εμφατικά από την έδρα της Τουρκ Τέλεκομ και ο Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αποθέωσε τους παίκτες του λέγοντας αρχικά ότι… «είναι σημαντική νίκη για μας όπως κάθε παιχνίδι στη διοργάνωση και ειδικά εκτός έδρας. Αυτή τη φορά ήταν απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα η οποία ήταν σε καλό μομέντουμ. Για μας, ήταν σημαντικό να βελτιωθούμε και να σταθούμε ανταγωνιστικά παίζοντας με τον σωστό τρόπο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, ειδικά μετά τα μισά της τρίτης περιόδου όπου βελτιώσαμε την αμυντική προσέγγιση του αγώνα. Βάσει αυτής καταφέραμε να πάρουμε διαφορά και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας δεν αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο δουλειάς καθώς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να υπερβάλλουμε εαυτούς».

Εκεί ρωτήθηκε για την απόδοση του Τζόναθαν Σταρκ ο οποίος ήταν κομβικός στο δεύτερο ημίχρονο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουμε παίκτη στην ομάδα αν δεν πιστεύουμε στις δυνατότητές του και ότι μπορεί να είναι ένα κομμάτι στο παζλ που μπορεί να μας βοηθήσει. Ξέρουμε τι μπορεί να φέρει, θα πω όμως αυτό που λέω πάντα, ότι είναι καλό να μην μένουμε στην προσωπική απόδοση ενός παίκτη. Προφανώς η βοήθειά του ήταν σημαντική αν δούμε μάλιστα και τους πόντους του αλλά το βασικό ζητούμενό μας από τους πλέι μέικερ της ομάδας είναι η ισορροπία και ο έλεγχος του ρυθμού και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το σημερινό ήταν προϊόν Εξαιρετικής ομαδικής δουλειάς από τα παιδιά τα οποία βοήθησαν τον Τζόναθαν καθώς δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί σε σχέση με άλλα παιχνίδια ήμασταν ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα και αποφασισμένοι για τη νίκη».

Ενόψει του αγώνα με το Λαύριο, ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκες για τη διαφαινόμενη επιστροφή του Ίσμαελ Σανόγκο και για τον παίκτη που αναγκαστικά θα κοπεί από το ρόστερ και αφού εξήγησε ότι… «κάθε παίκτης είναι πολύτιμος για μας από τον Ίσμαελ ο οποίος είναι κοντά στην επιστροφή, τον Κατσίβελη ή ακόμη τον Καλόγηρο, μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει παίξει πλήρης. Είναι κάτι που θα το δούμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.