Καστρίτης: «Σαν... μαγικό ραβδάκι που άγγιξε τους πάντες η πρόκριση του ποδοσφαιρικού Άρη»

Καστρίτης: «Σαν... μαγικό ραβδάκι που άγγιξε τους πάντες η πρόκριση του ποδοσφαιρικού Άρη»

Newsroom
Καστρίτης
Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην ποδοσφαιρική πρόκριση του Άρη επί της ΑΕΚ.

Φοβερό ματς στο Αλεξάνδρειο, με τον Άρη να επικρατεί της Μπουντούτσνοστ στο θρίλερ χάρη στο φοβερό φόλοου κάρφωμα του Γκάλινατ. Μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην πρόκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδος στα πέναλτι, αναφέροντας πως έπαιξε ρόλο στη νίκη της μπασκετικής ομάδας.

«Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μπάσκετ και τακτικές. Ήταν σαν ένα παιχνίδι playoffs. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος και όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά στο δεύτερο. Δείξαμε ότι αρνούμαστε να χάσουμε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον εκπληκτικό κόσμο μας, χωρίς την στήριξη του δεν θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Χαρούμενοι για την πρόκριση του ποδοσφαίρου, γιατί ήμαστε ένα, ένας Άρης . Όταν επιβεβαιώθηκε η πρόκριση σαν ένα… μαγικό ραβδάκι να άγγιξε τους πάντες και να αλλάξε την ενέργεια. Η ενέργεια ήταν εκπληκτική σε εκείνο το σημείο, απίθανη ατμόσφαιρα. Δεν κλειδώνει την πρόκριση αυτή η νίκη. Μπορεί να κάνεις τα 3/3 μπορεί και το 0/3. Μαθηματικά δεν έχει εξασφαλιστεί κάτι», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.