Άρης: Πήγε στη Λιθουανία αναζητώντας την πρώτη φετινή νίκη του

Άρης: Πήγε στη Λιθουανία αναζητώντας την πρώτη φετινή νίκη του

Newsroom
Ο Άρης
Η αποστολή του Άρη ήδη βρίσκεται στη Λιθουανία ενόψει του αγώνα (8/10, 19:00) με τη Λιετκαμπέλις για την 3η αγωνιστική του Eurocup και με την προσδοκία ότι θα έρθει η πρώτη νίκη στη σεζόν για την αλλαγή και του κλίματος στην ομάδα.

Οι «κίτρινοι» μετρούν πέντε ήττες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια – συμπεριλαμβανομένων και των δύο στο Super Cup – αλλά πιο προβληματική απ’ όλα είναι η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν και ειδικά αυτή που είχαν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Μιας ομάδας με μεγάλη δυσκολία στην ανάπτυξη συνεργασιών και στις δύο πλευρές του παρκέ, αδυναμία στη ρακέτα και με αρκετούς παίκτες οι οποίοι απέχουν αρκετά από τους αγωνιστικούς ρόλους τους. Η αποστολή του Άρη έφτασε στη Λιθουανία το βράδυ της Κυριακής (6/10) κι έπειτα από ταξίδι διάρκειας (περίπου) δώδεκα ωρών με σκοπό να προπονηθεί σήμερα (7/10) στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Η Λιετκαμπέλις βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη καθώς μετρά δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Eurocup. Η λιθουανική ομάδα είχε βρεθεί στον δρόμο του Άρη στην κανονική διάρκεια και της περσινής σεζόν και μάλιστα είχε νικήσει με 84-74 στον αγώνα που έγινε στην έδρα της.

Εκτός αποστολής για τους «κίτρινους» παρέμειναν οι Νέιτ Λαζέφσκι, Ντιμόι Χοτζ οι οποίοι έχουν ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις. Για τον πρώτο υπάρχει η εκτίμηση ότι θα επιστρέψει στον εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.