Τολιόπουλος: «Δεν έχει σημασία αν είμαι εγώ ή άλλος, εξαιρετική απόδοση σε ομαδικό επίπεδο»

Τολιόπουλος: «Δεν έχει σημασία αν είμαι εγώ ή άλλος, εξαιρετική απόδοση σε ομαδικό επίπεδο»

Newsroom
Τολιόπουλος
Ο Βασίλης Τολιόπουλος μπορεί να ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Άρη, ωστόσο στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ομαδική λειτουργία της ομάδας.

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από τη Λιθουανία και την έδρα της Λιετκαμπέλις επικρατώντας επιβλητικά με 92-74, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη νίκη στο EuroCup της σεζόν αυτής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο μεγάλο διπλό των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος με 26 πόντους (3/4 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 2/2 βολές). Ο Έλληνας γκαρντ στις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που είναι η πρώτη στη σεζόν. Δεν έχει σημασία αν είμαι εγώ ή άλλος, σημασία έχει η νίκη.

Ηταν μια εξαιρετική απόδοση σε ομαδικό επίπεδο. Αμυντικά ήμασταν καλοί και στα προηγούμενα ματς, προσπαθούμε επιθετικά να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.