Καστρίτης: «Σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους, κρατάμε τη συνέπεια»

Καστρίτης: «Σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους, κρατάμε τη συνέπεια»

Newsroom
Ο Γιάννης Καστρίτης στον πάγκο του Άρη
Ο Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας μετά τη νίκη του Άρη επί της Λιετκαμπέλις αναφέρθηκε στο ποια στοιχεία κρατάει από το ματς ενώ μίλησε και για την επιθετική λειτουργία των παικτών του.

Ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο EuroCup αυτής της σεζόν, επικρατώντας εκτός έδρας με 92-74 μέσα στη Λιθουανία και την έδρα της Λιετκαμπέλις. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο τι κρατάει από το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ μίλησε και για τις λύσεις που βρήκε η ομάδα του στην επίθεση.

«Eίναι σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Τα παιδιά έδειξαν μια πρώτη αντίδραση σήμερα. Όταν δουλεύεις σκληρά, θα έρθει η συνέπεια που πρέπει. Θα είμαι χαρούμενος αν έχουμε σταθερότητα. Δεν είμαι σίγουρος αν είμαστε έτοιμοι».

Είμαστε ένα γκρουπ δώδεκα παικτών. Σήμερα είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Είχαμε κενά και νεκρά διαστήματα, άλλα κρατάμε τη συνέπεια. Όταν η Λιετκαμπέλις προσπάθησε να πλησιάσει, εμείς κρατηθήκαμε μπροστά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.