Καστρίτης: «Τις επόμενες ημέρες θα ενισχυθούμε»

Καστρίτης: «Τις επόμενες ημέρες θα ενισχυθούμε»

Newsroom
Ο Καστρίτης
Ο Γιάννης Καστρίτης προανήγγειλε την ενίσχυση του Άρη, δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τη διακοπή δανεισμού του Λευτέρη Μαντζούκα και αναφέρθηκε στα έντονα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζουν οι «κίτρινοι» στην απόδοσή τους.

Ο Άρης υποδέχεται (16/10, 20:00) τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ για την 4η αγωνιστική του Eurocup και στη media day των «κίτρινων» ο Γιάννης Καστρίτης αφού αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της ισραηλινής ομάδας τονίζοντας την ποιότητα του ρόστερ αλλά και το επίπεδο δυσκολίας του αγώνα για την ομάδα του, ρωτήθηκε για τα έντονα σκαμπανεβάσματα που έχει στην απόδοσή της. «Δεν μπορώ να αξιολογήσω το επίπεδο της έντασής τους κι αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Δεν ήταν εύκολη περίοδος προετοιμασίας για εμάς, προφανώς είμαστε μια καινούργια ομάδα η οποία όμως δεν έχει δουλέψει ολοκληρωμένη λόγω των τραυματισμών. Όταν επέστρεψαν οι τραυματίες είχαν αρχίσει τα επίσημα παιχνίδια και προσπαθήσαμε να δουλέψουμε μέσα από τους επίσημους αγώνες… Τα σκαμπανεβάσματα είχαν να κάνουν το πνευματικό κομμάτι, οπότε όσο πιο γρήγορα γίνουμε συμπαγείς στο μυαλό, τόσο και θα μειωθούν», είπε.

Εκεί ρωτήθηκε για τη διακοπή του δανεισμού του Λευτέρη Μαντζούκα όπου δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο και στη συνέχεια τέθηκε το ζήτημα της ενίσχυσης τόσο από την εγχώρια όσο και την ξένη αγορά έπειτα από την αποχώρηση και του Ράλι Άλκινς. «Δεν κοιτάμε τις αποχωρήσεις ή τους τραυματισμούς, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας… Δεν ξέρω τι έχει γίνει γνωστό επίσημα. Ο Άλτκινς δεν ήταν με συμβόλαιο. Έτσι και αλλιώς θα έπρεπε η ομάδα να αποφασίσει αν θα συνεχίσει τη συνεργασία. Το θέμα του Λευτέρη (σ.σ. Μαντζούκα) δεν σχετίζεται με αυτό που έχω πει ότι κοιτάμε τη αγορά. Το ελληνικό στοιχείο είναι μικρότερο από αυτό που θέλαμε και τις επόμενες ημέρες θα ενισχυθούμε σε αυτό το κομμάτι», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.