Ματέουζ Πονίτκα: Μετά τον Παναθηναϊκό και η Εφές στο «κόλπο» απόκτησής του σύμφωνα με τους Ιταλούς

Newsroom
Ματέουζ Πονίτκα: Μετά τον Παναθηναϊκό και η Εφές στο «κόλπο» απόκτησής του σύμφωνα με τους Ιταλούς
Και την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές Αναντολού μετά τον Παναθηναϊκό, βάζουν στο «κόλπο» της απόκτησης του Ματέους Πονίτκα οι Ιταλοί.

Ο Ματέους Πονίτκα είναι ο παίκτης που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όπως διαβάσατε από το βράδυ της Τρίτης (20/09) στο Gazzetta. Από ό,τι φαίνεται όμως οι «πράσινοι» δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς μετά και τις εμφανίσεις του στο EuroBasket ο Πολωνός έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της EuroLeague, μεταξύ αυτών και της Εφές σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα η «restodelcarlino» αναφέρει πως μετά τη Βίρτους και την Μπασκόνια που είχαν ενδιαφερθεί πριν από μέρες για τον Πονίτκα, πλέον οι Εφές και ο Παναθηναϊκός είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο, με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για το μέλλον του παίκτη.

Ο Πονίτκα φυσικά είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο μηνών, με προοπτική ενός ακόμα, στη Ρέτζιο Εμίλια, όμως όπως φαίνεται δε θα φορέσει τη φανέλα της, με τους Ιταλούς να εικάζουν πως το buy-out για ομάδα της EuroLeague δε θα είναι αρκετά υψηλό.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.