Παναθηναϊκός: Περιπέτεια του Γουίλιαμς στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου

Παναθηναϊκός: Περιπέτεια του Γουίλιαμς στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Περιπέτεια του Γουίλιαμς στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου
Aπρόοπτο για τον Ντέρικ Γουίλιαμς στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, αφού αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει εκεί εξαιτίας ενός θέματος που προέκυψε με το διαβατήριο του.

Μια περιπέτεια έζησε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού την Τετάρτη 12 Οκτώβρη. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου και αυτό διότι υπήρξε θέμα με το διαβατήριο του. Ο Γουίλιαμς είχε χάσει το διαβατήριο πέρυσι σε ένα ταξίδι στην Ισπανία, είχε δηλώσει την απώλεια και έβγαλε καινούριο. Όμως το παλιό του διαβατήριο βρέθηκε με αποτέλεσμα να το στείλουν πίσω, αλλά ακυρωμένο (το είχε μαζί του χθες, όταν αντιμετώπισε το πρόβλημα).

Όλο αυτό δημιούργησε πρόβλημα και τον έκανε να μείνει στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου όλο το βράδυ. Την Πέμπτη το πρωί ταξίδεψε άνθρωπος του τριφυλλιού στο Βελιγράδι από την Αθήνα με σκοπό να του πάει το νέο διαβατήριο και να μπορέσει να βρει την αποστολή της ομάδας, λίγες ώρες πριν το ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (20:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.