Παπαγιάννης: «Προσπαθώ να βρω ρυθμό, μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερος»

Παπαγιάννης: «Προσπαθώ να βρω ρυθμό, μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερος»

Newsroom
Παπαγιάννης: «Προσπαθώ να βρω ρυθμό, μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερος»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη μετά την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στην EuroLeague επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα με 75-77, στεκόμενος στην άμυνα αλλά και στην... απουσία του Γουόλτερς που μόλις επιστρέψει θα δώσει στην ομάδα την ευκαιρία να συνεχίσει να διεκδικεί νίκες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που ξεκινάμε τα εκτός έδρας με νίκη. Είναι αρχή ακόμα και δεν ξέρει καλά ο ένας τον άλλο, είναι σημαντικό μέσα από αυτό να υπάρχει ενέργεια. Είναι καλό σημάδι να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό που θα έχουμε φέτος. Πήραμε ώθηση από την άμυνα και βάλαμε σουτ.

Συνεχίζουμε την καλή προπόνηση για να γινόμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου. Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερα. Ο Γκούντα έπαιξε εξαιρετικά στο τέλος. Είμαστε και οι δύο πολύ καλά. Είναι αρχή ακόμα. Να έρθει και ο Νέιτ να συμπληρώσει τον Λι. Να είμαστε καλά και να διεκδικούμε τις νίκες»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.