Μπαρτζώκας: «Υπέροχα που είμαστε στο Final-4, δημιουργήσαμε κουλτούρα νίκης»

Ο Μπαρτζώκας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και της πρόκρισης στο Final-4.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε τη μεγάλη του χαρά για την πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας, μετά και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στο πέμπτο ματς της σειράς.

Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με τον προπονητή τους στη flash interview, δημιούργησαν τη φετινή σεζόν μία κουλτούρα νίκης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Είναι εξαιρετικό συναίσθημα. Δεν είναι που μπορώ να περιγράψω. Μας εκπλήσσει, δύο φορές στη σειρά στο Final Four, μετά το ξαναχτίσιμο που κάναμε. Συγχαρητήρια σε όλους, τους παίκτες, τους οπαδούς, τους ιδιοκτήτες, τους συνεργάτες μου.

 

Δημιουργήσαμε κουλτούρα νίκης, να παίζουμε κάθε φορά για τη νίκη, είτε πασάραμε πολλές φορές, είτε όχι, προσπαθώντας να βρούμε τρόπο να παίζουμε μαζί και να πετυχαίνουμε τέτοια πράγματα. Νιώθω υπέροχα γιατί μετά από πολλούς μήνες, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο, είμαστε στο Final Four, έχουμε μία μέρα να πανηγυρίσουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.