Final Four 2023, Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Οι «μπλαουγκράνα» σκόραραν μόνο από την περιφέρεια στο πρώτο δεκάλεπτο του ημιτελικού (vid)

Ο Σατοράνσκι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα σημείωσε 18 πόντους στο αρχικό δεκάλεπτο του δεύτερου ημιτελικού του Final Four με τη Ρεάλ σκοράροντας μόνο από την περιφέρεια.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο παρκέ της Zalgirio Arena για μία θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (21/05) δίπλα στον Ολυμπιακό που πέρασε το εμπόδιο της Μονακό.

Το πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιτελικού του Final Four έληξε με το ισόπαλο 18-18 για τις δύο ομάδες, ωστόσο το... παράδοξο για τους «μπλαουγκράνα» ήταν ότι και οι 18 πόντοι προέρχονταν από τρίποντα.

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα μέτρησε 6/10 σουτ έξω από το τόξο από τρεις παίκτες - Αμπρίνες, Κάλινιτς, Σατοράνσκι - ενώ είχαν 0/3 δίποντα και 0/2 βολές στη στατιστική της.

Τα τρίποντα της Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four με τη Ρεάλ

  • Αμπρίνες (3/3)
  • Κάλινιτς (2/2)
  • Σατοράνσκι (1/1)

w

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.