Ερυθρός Αστέρας - Νέιπιερ: Κάταγμα στη μύτη, χάνει τον Ολυμπιακό

Newsroom
Ο Νέιπιερ απάντησε στον Μεσίνα: «Σταμάτα να λες ψέματα στους οπαδούς σας, μην με χρησιμοποιείς»!
Ο Ερυθρός Αστέρας διέλυσε τη Φενέρ, ωστόσο η επιτυχία επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Νέιπιερ στη μύτη. Χάνει τον Ολυμπιακό. Πρόβλημα και ο Ντος Σάντος.

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν εντυπωσιακός κόντρα στη Φενέρ, όμως η νίκη των Σέρβων επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Νέιπιερ. Ο παίκτης του Αστέρα έπαιξε για μόλις 1:08′, καθώς δέχθηκε αγκωνιά από τον Ντόρσεϊ στο πρόσωπο και αποχώρησε για το νοσοκομείο. Οπως αναφέρουν τα σέρβικα ΜΜΕ, ο Νέιπιερ υπέστη κάταγμα στη μύτη και τις επόμενες ώρες θα εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του. Μάλιστα, θα χάσει το ματς της Πέμπτης (16/11) κόντρα στον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Πρόβλημα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και με τον Ντος Σάντος, μιας και ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ έπεσε άτσαλα στο έδαφος, τραυματίστηκε στον καρπό και αποχώρησε με έντονους πόνους για τα αποδυτήρια. Ετσι, τις επόμενες θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.