Ολυμπιακός: Απέκλεισε δια παντός από το ΣΕΦ τον οπαδό για τη ρατσιστική επίθεση στον Μπισάνγκ

Μπισάνγκ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε τη λεκτική επίθεση του οπαδού στον Γάλλο διαιτητή του αγώνα με τη Βαλένθια, Ζοσέφ Μπισάνγκ, αφαιρώντας το εισιτήριο διαρκείας του και απαγορεύοντας δια παντός την είσοδό του στο ΣΕΦ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε επίσημα για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο ένας εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης με τη Βαλένθια, Ζοσέφ Μπισάνγκ.

Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, ο Γάλλος ρεφ διέκοψε τον αγώνα για ρατσιστικό σχόλιο από φίλαθλο που καθόταν στα court seats του φαληρικού σταδίου. Συγκεκριμένα, γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ότι του είπαν «άντε γαμ@@@ου μαύρη μαϊμού» και έτσι οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ καταδίκασε τη ρατσιστική επίθεση στον Μπισάνγκ και απέκλεισε τον οπαδό της δια παντός από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή και ενέργεια ρατσισμού. Για τον λόγο αυτό, καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση του "φιλάθλου" της ομάδας μας σε βάρος ενός εκ των διαιτητών του αγώνα. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και απαγορεύεται δια παντός η είσοδος του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.