Τζέιμς: «Θα πάρω τον Σπανούλη τηλέφωνο»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς ηγήθηκε της Μονακό στη νίκη επί της Βίρτους, κάνοντας ακόμη... 21 βήματα για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της EuroLeague.

Η Μονακό πέρασε νικηφόρα από την Μπολόνια, επικρατώντας της Βίρτους με 78-81 και παραμένοντας σε τροχιά τετράδας έπειτα από 26 αγωνιστικές στη regular season.

Όσον αφορά τον Μάικ Τζέιμς, τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους (6/6 βολές, 6/10 δίποντα, 1/7 τρίποντα), έφτασε τους 4.427 στην καριέρα του στη EuroLeague και πλέον απέχει 28 πόντους για την πρώτη της λίστας των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της διοργάνωσης που ανήκει στον Βασίλη Σπανούλη (4.455).

«Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ όταν γίνω πρώτος σκόρερ αλλά σίγουρα θα πάρω τον Μπίλι τηλέφωνο να αστειευτούμε! Θα μπορούσα να πλησιάσω λίγο περισσότερο αλλά αστόχησα σε ορισμένα ελεύθερα σουτ. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Σίγουρα πάντως θα αισθανθώ μεγάλη χαρά όταν συμβεί» εξήγησε στη flash interview ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσον αφορά τη νίκη επί της Βίρτους, είπε: «Προφανώς η Βίρτους είναι σπουδαία ομάδα, ομάδα που θα μπει στα play-offs οπότε είναι πολύ σημαντική η νίκη μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.