Έξουμ: «Όλος ο κόσμος θέλει να βγάλει φωτογραφίες με τον Ομπράντοβιτς»

Έξουμ: «Όλος ο κόσμος θέλει να βγάλει φωτογραφίες με τον Ομπράντοβιτς»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ντάντε Έξουμ
Ο Ντάντε Έξουμ θυμήθηκε το πέρασμά του από την Παρτιζάν, μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εκείνον.

Ο Ντάντε Έξουμ αγωνίστηκε πέρσι στην Παρτιζάν, κατακτώντας την Αδριατική Λίγκα για πρώτη φορά έπειτα από δέκα χρόνια ενώ ήταν μέλος της All-ABA League Team πριν επιστρέψει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς.

Ο 28χρονος γκαρντ ήταν καλεσμένος σε podcast και μίλησε για το πέρασμά του από τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου, κάνοντας ειδική αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στη συνεργασία του στον πολυνίκη προπονητή στην ιστορία της EuroLeague.

«Μετά την Μπαρτσελόνα, αποφάσισα να ρισκάρω. Αποφάσισα, λοιπόν, να πάω στη Σερβία και να υπογράψω στην Παρτιζάν. Εκεί συνάντησα έναν απίστευτο προπονητή. Δεν υπάρχει καλύτερος από εκείνον. Είναι τόσο διάσημος, όλος ο κόσμος θέλει να βγάλει φωτογραφίες μαζί του, έζησα μια καταπληκτική εμπειρία με τους οπαδούς που μας βοήθησαν να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό ότι αγωνίστηκα στην Ευρώπη. Υπάρχει περισσότερη σκέψη στο παιχνίδι εκεί» ανέφερε ο Έξουμ που φέτος μετράει 9.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε 32 αγώνες.

@Photo credits: ΑΒΑ Liga / Emilija Jovanovic

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.