Ολυμπιακός: Άλλαξε η ώρα για τα ματς με Παναθηναϊκό και Βίρτους

Ολυμπιακός: Άλλαξε η ώρα για τα ματς με Παναθηναϊκό και Βίρτους

Ο Τόμας Γουόκαπ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Τα ματς του Ολύμπιακού με Βίρτους (7/3) και Παναθηναϊκό (14/3) άλλαξαν ώρα λόγω και των ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας τις ίδιες μέρες.

Αλλαγές προέκυψαν στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού για τη Euroleague και αυτή αφορά τα ματς κόντρα στη Βίρτους και τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν με τον ιταλική ομάδα στις 7/3 στις 22:00 αντί 21:15. Απέναντι στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστούν στις 14/3 και ώρα 19:45 αντί για 21:15.

Πότε είναι προγραμματισμένα τα ποδοσφαιρικά ματς

Αυτό έγινε γιατί στις 7 Μαρτίου η UEFA όρισε ώρα έναρξης στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στις 19:45. Στις 14 Μαρτίου, η ποδοσφαιρική ρεβάνς έχει οριστεί για τις 22:00 στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι.

Η UEFA ήταν αμετακίνητη σε αλλαγές ώρας οπότε οι άνθρωποι του μπασκετικού Ολυμπιακού προχώρησαν σε διεργασίες για να αλλάξουν την ώρα του τζάμπολ των δικών τους παιχνιδιών, κάτι που τελικά έγινε.

Πλέον με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει απόσταση στην ώρα μεταξύ των ματς του μπασκετικού και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.