Παναθηναϊκός: Άπαντες παρόντες ενόψει του Final Four!

Παναθηναϊκός: Άπαντες παρόντες ενόψει του Final Four!

Αταμαν
Με τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να προπονούνται κανονικά και σε φουλ ρυθμούς, ο Παναθηναϊκός μπήκε στην τελική ευθείας της προετοιμασίας ενόψει του Final Four.

Την Τρίτη (21/5) ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την προτελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους μέχρι την αναχώρηση για το Βερολίνο.

Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, καθώς και οι Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Τούρκου προπονητή.

Όπως είναι γνωστό αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από θλάσεις μετά το Game 5 του αγώνα με την Μακάμπι ωστόσο είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού στο Βερολίνο.

Την Τετάρτη (22/5) οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο ΟΑΚΑ και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βερολίνο (18:00) όπου θα πάρει μέρος σε Final Four ύστερα από 12 χρόνια απουσίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.