Προολυμπιακό Τουρνουά: Με Αντετοκούνμπο η ΕΟΚ ανακοίνωσε την τελευταία μέρα διάθεσης των εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές

Προολυμπιακό Τουρνουά: Με Αντετοκούνμπο η ΕΟΚ ανακοίνωσε την τελευταία μέρα διάθεσης των εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές

Newsroom
Αντετοκούνμπο
Ακόμα 34 μέρες απομένουν για το τζάμπολ του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ και η ΕΟΚ ενημέρωσε πως απόψε κλείνει η διάθεση εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές με φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ακόμα 34 ημέρες μένουν για να μπει η Εθνική ομάδα στη «μάχη» του Προολυμπιακού Τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Και το 34 φέρνει πάντα στο μυαλό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με τη δική του φωτογραφία, η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές ολοκληρώνεται απόψε στις 12:00 τα μεσάνυχτα. Μάλιστα υπάρχουν προνομιακές τιμές για όποιον θέλει να κλείσει τη θέση του στο ΣΕΦ.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα βρίσκεται στο Group B, όπου αντιμετωπίζει την Αίγυπτο και τη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ στο Group A αντίστοιχα υπάρχουν οι Σλοβενία, Νέα Ζηλανδία και Κροατία, με το πρώτο τζάμπο στο ΣΕΦ να γίνεται στις 2 Ιουλίου.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.