Το μήνυμα του Κάνααν για το «αντίο»: «Ξέρετε ότι έδωσα όσα είχα, όταν μου το επέτρεψαν»

Το μήνυμα του Κάνααν για το «αντίο»: «Ξέρετε ότι έδωσα όσα είχα, όταν μου το επέτρεψαν»

Ο Αϊζάια Κάνααν.
Ο Αίζάια Κάνααν είπε το δικό του «αντίο» στον Ολυμπιακό, με ένα post στο Instagram.

Η παρουσία του Αϊζάια Κάνααν στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε μετά από δύο σεζόν, με τον Αμερικανό γκαρντ να κάνει τον απολογισμό του στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Κάνααν ευχαρίστησε τον οργανισμό του Ολυμπιακού, τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του Ολυμπιακού, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του με το «θα τα ξαναπούμε».

«Αγαπημένε μου Ολυμπιακέ. Αυτές οι δύο χρονιές ήταν υπέροχες. Back-to-back Final Four, όλα τα κύπελλα στην πρώτη σεζόν, όλα εκτός από ένα στη δεύτερη σεζόν. Δεν καταφέραμε τον απόλυτο στόχο που ήθελα να πετύχω με αυτόν τον οργανισμό, όμως σίγουρα είχα τις ευκαιρίες και αυτό είναι που χρειαζόμουν. Έχτισα πολλές σχέσεις και πολλές φιλίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στα αδέλφια μου: Πολεμήσαμε, παλέψαμε όταν ουδείς πίστευε σε εμάς.

Στον Πειραιά και στη Θύρα 7: Πραγματικά εκτιμώ την αγάπη σας, από τα βάθη της καρδιάς μου. Στο ξεκίνημα χρειάστηκε να κερδίσω πολλούς από εσάς, ωστόσο αν κάτι γνωρίζετε για εμένα, είναι ότι οι προκλήσεις είναι το καύσιμό μου. Ξέρετε ότι έδωσα όσα είχα (όταν μου το επέτρεψαν). Θα έχετε ένα σπέσιαλ μέρος στην καρδιά μο. Με αγάπη και με σεβασμό, δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε», έγραψε ο Κάνααν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.