Ομπράντοβιτς: «Μερικοί δεν αναγνώρισαν το μέγεθος της Παρτίζαν, δεν ήθελα να κρατήσω κανέναν με το ζόρι»

Ομπράντοβιτς: «Μερικοί δεν αναγνώρισαν το μέγεθος της Παρτίζαν, δεν ήθελα να κρατήσω κανέναν με το ζόρι»

Newsroom
Ο Ομπράντοβιτς χάρηκε για τη νίκη της Παρτίζαν επί του Ολυμπιακού
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στις μαζικές αποχωρήσεις των παικτών από την Παρτίζαν εξηγώντας ότι δεν θα κρατούσε κανέναν με το ζόρι στην ομάδα.

Ο προπονητής της Παρτίζαν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «360 stepeni» (σ.σ. 360 μοίρες) όπου μεταξύ άλλων στάθηκε στις ουκ ολίγες αποχωρήσεις από την ομάδα.

Όπως είναι γνωστό έχουν ήδη αποτελέσει παρελθόν οι Πάντερ, Γιάραμαζ, Καμίνσκι, Καμπόκλο ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Ζακ Λεντέι ο οποίος οδεύει στην Αρμάνι Μιλάνο.

«Πιστέψτε με ότι όλοι μας στο σύλλογο εργαζόμαστε για να δούμε τι θα ήταν καλύτερο να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Οι οπαδοί μας ενδιαφέρονται για τα όσα θα γίνουν στη συνέχεια.. Όπως κάθε χρόνο γράφοντας πολλά ονόματα και είναι λογικό να συμβαίνει. Όμως αν δεν υπογράψει κάποιος, δεν μπορείς να εγγυηθείς τίποτα» ανέφερε αρχικά ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος είδε τους Ντιλικινά και Λούντμπεργκ να αποτελούν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του.

«Μιλήσαμε με τους παίκτες, ξεκαθαρίσαμε σε όλους ότι δεν θέλω να κρατήσω κανέναν στην ομάδα αν για οποιονδήποτε λόγο δεν νιώθει χαρούμενος και ικανοποιημένος. Υπήρχαν περιπτώσεις που κάποιοι παίκτες δεν αναγνώρισαν τι είναι η Παρτίζαν, τι πρέπει να κάνουν για την Παρτίζαν. Από αυτήν την άποψη λάβαμε κάποιες αποφάσεις και θα λάβουμε και ακόμα περισσότερες» κατέληξε ο Σέρβος τεχνικός.

Όσο για τα όσα είχε πει για τη διαιτησία στους τελικούς της Aba-Liga; «Είπα ότι το σερβικό πρωτάθλημα είναι τσίρκο και πρέπει να απολογηθώ γι' αυτή τη δήλωση. Όταν ήμασταν νέοι και πηγαίναμε στο τσίρκο, διασκεδάζαμε. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι τραγικό. Όσα έγιναν στους ημιτελικούς και στους τελικούς ήταν τραγελαφικά. Είπα ότι τα κριτήρια δεν είναι ίδια.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.