Ταβάρες: «Έχω πάει σε πολλά μέρη αλλά ο σκοπός μου ήταν να μείνω στη Μαδρίτη»

Ταβάρες: «Έχω πάει σε πολλά μέρη αλλά ο σκοπός μου ήταν να μείνω στη Μαδρίτη»

Βάλτερ Ταβάρες Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Βάλτερ Ταβάρες μίλησε για την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης παρά τα όσα είχαν ακουστεί τους περασμένους μήνες ενώ αναφέρθηκε και στις νέες πιθανές μεταγραφές της «Βασίλισσας».

Ο Βάλτερ Ταβάρες αποτελεί εδώ και χρόνια, ένα από τα βασικότερα «γρανάζια» στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά τα όσα γράφτηκαν τους περασμένους μήνες, ο ίδιος παρέμεινε στη «Βασίλισσα», έχοντας υπογράψει για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ο 32χρονος σέντερ (2,20 μ.) από το Πράσινο Ακρωτήρι σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ισπανική La Provincia, μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να παραμείνει στην ισπανική ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες οι οποίοι έχουν συνδεθεί το τελευταίο καιρό με τη Ρεάλ και υπάρχει πιθανότητα να έχει ως συμπαίκτες από τη νέα σεζόν.

«Έχω πάει σε πολλά μέρη αλλά ο σκοπός μου ήταν να μείνω στη Μαδρίτη και στην Ισπανία καθώς εκεί νιώθω άνετα και είμαι χαρούμενος. Πρέπει να είσαι εκεί όπου η οικογένειά σου περνάει καλά.

Με τον Βινσέντ Πουαριέ είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε πιο ευέλικτοι. Θα έχουμε και άλλα πεντάρια που είναι διαφορετικά από εμένα. Θα μπορούν να σουτάρουν περισσότερο από εμένα και θα βοηθούν σε άλλους τομείς.

Αν έρθει ο Ουσμάν Γκαρούμπα, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί μπορεί να παίξει με εμένα και τον Ιμπάκα. Με την αμυντική του ικανότητα, μπορώ να αφοσιωθώ μόνο στο ζωγραφιστό και η δουλειά μου θα είναι πιο εύκολη. Βοηθάει πολύ με την ενέργειά του.

Θα ήταν μου ήταν πολύ δύσκολο να ματσάρω τον Σάντι Αλντάμα. Είναι ένας παίκτης με πολλούς πόρους. Δεν ήξερα πολλά για αυτόν καθώς έφυγε από το νησί για τις ΗΠΑ και ο κόσμος δεν μπορούσε να δει ποίος πραγματικά ήταν στην Ισπανία οπότε το κατάλαβαν στο NBA. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της εθνικής Ισπανίας».

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.