Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Αν δεν γίνει κάτι με τον Πετρούσεφ, το ρόστερ μας έχει κλείσει»!

.
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αναφέρθηκε εκ νέου στον Φίλιπ Πετρούσεφ και το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου για τον Σέρβο φόργουορντ του Ολυμπιακού!

Η περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεφ εξακολουθεί να απασχολεί τον Ερυθρό Αστέρα όπως επιβεβαίωσε ξανά ο πρόεδρος των Σέρβων, Νεμπόισα Τσόβιτς, μιλώντας στο TV Prva.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου παραδέχτηκε ότι το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα έχει κλείσει, εφόσον δεν προχωρήσει η επιστροφή του 24χρονου φοργουορντ.

Ξεκαθάρισε πάνως πως οι Σέρβοι είναι πλήρως συνειδητοποιμένοι ότι ο Πετρούσεφ είναι παίκτης του Ολυμπιακού, τονίζοντας σχετικά: «Δεν θα ενισχυθούμε περαιτέρω, εκτός αν γίνει κάτι με τον Πετρούσεφ. Εξετάζαμε την περίπτωσή του όμως είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι ένα θέμα που θα λύσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αλλά κατανοώ πλήρως αν δεν αφήσουν τον Πετρούσεφ. Ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν πέρσι. Όταν επέστρεψε από το ΝΒΑ, πήγε στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να έλθει στον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν συνέβη. Αν δεν γίνει κάτι με τον Πετρούσεφ, το ρόστερ μας έχει κλείσει».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.