Ολυμπιακός: Τοποθετούνται κόκκινα καθίσματα σε μέρος της εξέδρας στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Τοποθετούνται κόκκινα καθίσματα σε μέρος της εξέδρας στο ΣΕΦ

Newsroom
Ολυμπιακός ΣΕΦ
Οι κινήσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να αλλάξει άρδην το ΣΕΦ συνεχίζονται, με νέα κόκκινα καθίσματα να τοποθετούνται στη μία πλευρά του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενόψει της νέας σεζόν. Ένα γήπεδο που θα αλλάξει μορφή, μιας και οι εργασίες βελτίωσής του συνεχίζονται.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο της προπόνησης του Ολυμπιακού, που δημοσίευσε η ΚΑΕ, έχουν αφαιρεθεί οι κίτρινες καρέκλες που βρισκόταν στο ένα πέταλο του γηπέδου. Με το κομμάτι αυτό της εξέδρας να έχει ήδη βαφτεί μαύρο, εν αναμονή των νέων καθισμάτων.

Οι παλιές καρέκλες θα αντικατασταθούν από τις καινούργιες, χρώματος κόκκινου που αναμένεται να υποδεχθούν τους φίλους της ομάδας από τη νέα σεζόν. Όπως ακριβώς συνέβη, δηλαδή και στο απέναντι πέταλο, που τα καθίσματα έχουν αντικατασταθεί απ' την περασμένη σεζόν, στο πλαίσιο των βελτιωτικών έργων που γίνονται από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στο ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.