Ολυμπιακός: Τοποθετήθηκαν τα κόκκινα καρεκλάκια στο πέταλο του ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Τοποθετήθηκαν τα κόκκινα καρεκλάκια στο πέταλο του ΣΕΦ

ΣΕΦ
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας άλλαξε ήδη όψη στη μία πλευρά του, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τοποθετεί κόκκινες καρέκλες στο πέταλο του γηπέδου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει τις βελτιωτικές κινήσεις για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με σκοπό να το εκσυγχρονίσει και να το αναβαθμίσει. Άλλωστε εδώ και αρκετά χρόνια έχει βελτιώσει αρκετά την όψη του στην κεντρική σάλα αλλά και τους γύρω χώρους του. Και μία από τις εμφανείς αλλαγές που θα έχει φέτος το φαληρικό γήπεδο, είναι τα κόκκινα καρεκλάκια στο πέταλο, από τα πορτοκαλί που υπήρχαν, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και πέρσι από την απέναντι πλευρά.

Οι παλιές καρέκλες αντικαταστάθηκαν από τις νέες, κόκκινου χρώματος. Και η πρώτη... γεύση ήρθε από ένα instagrams story του Ναζ Μήτρου Λονγκ. Στο μπαγκράουντ φαίνονται τα κόκκινα καρεκλάκια, καθώς και ο αριθμός «7», καθώς εκεί κάθονται οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως το ΣΕΦ θα ανοίξει σύντομα τις πύλες του για φέτος, μιας και στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη, αποσύροντας τη φανέλα του με λιγότερα από 2.000 εισιτήρια να είναι πλέον διαθέσιμα.

Η φωτογραφία με τα κόκκινα καρεκλάκια στο πέταλο του ΣΕΦ

1

@Photo credits: Instagram / nazarethmitroulong

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.