Παναθηναϊκός: Αποθεωτική υποδοχή της αποστολής στην Κύπρο (vids)

Παναθηναϊκός: Αποθεωτική υποδοχή της αποστολής στην Κύπρο (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός
Περισσότεροι από 500 φίλοι του Παναθηναϊκού επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή των «πρασίνων» στην Κύπρο ενόψει της συμμετοχής στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

«Πρασίνισε» το αεροδρόμιο της Κύπρου προκειμένου να υποδεχθούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού την αποστολή της ομάδας τους!

Περισσότεροι από 500 οπαδοί του «τριφυλλιού» αποθέωσαν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν Μονάχου (15/9) και την Μακάμπι Τελ Αβίβ (16/9).

Οι Εργκίν Αταμάν και Κώστας Σλούκας είχε την... τιμητική του καθώς το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, ο οποίοι κατέκλυσαν το αεροδρόμιο προκειμένου να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

  • Σάββατο 14/9: Μακάμπι Τελ Αβίβ– Μπάγερν Μονάχου (18:45)
  • Κυριακή, 15/9: Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου (19:00)
  • Δευτέρα, 16/9: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:30)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.