ΓεροΓιοβάισα: Κόντρα στην... κατάρα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Κόντρα στην... κατάρα
O γεροΓιοβάισα τα βλέπει... δύσκολα απόψε, μιας και η παράδοση είναι κάκιστη για τους Πειραιώτες. Θα «χτίσει» σερί ο Ολυμπιακός;

Απολαυστικός ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, είχε διαστήματα... φωτιά, τέτοια που σε κάνουν να αισιοδοξείς πως θα βρει τον δρόμο του πιο νωρίς απ' όσο υπολογίζει. Και τώρα Εφές, με τους Πειραιώτες να θέλουν να κλείσουν την εβδομάδα... διαβολικά με 2 στα 2. Εύκολο; Φυσικά και όχι, αφού είναι η έδρα που βάζει δύσκολα, πολύ δύσκολα στους «Ερυθρόλευκους». Τρελάθηκε ο Γέρος βλέποντας την παράδοση, αφού η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές ήταν το 2017 με εξαιρετικό Σπανούλη και σούπερ... Χόλις Τόμπσον!

Που τον θυμήθηκα... Εξι διαδοχικές ήττες έχουν οι Πειραιώτες και μάλιστα με διψήφια διαφορά. Σπάει η κατάρα; Αυτή η ομάδα μπορεί, αρκεί τα πάντα να κυλήσουν όπως θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αν ο Ολυμπιακός παρουσιάσει νεκρά διάστημα ανάλογα με αυτά κόντρα στη Φενέρ, τότε, το σερί θα μεγαλώσει. Θα αφήσω τον Βεζένκοφ εκτός επιλογών για... ευνόητους λόγους και θα παίξω μπάλα με τον αρχηγό, αφού ο Παπανικολάου βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ και το Over 5.5 πόντοι στο 1.72 με πείθει.

Οι 160+ πόντοι στο ματς είναι στο 2.20 και αποτελεί τη δεύτερη επιλογή μου, παρά το ότι βλέπω πως θα έχουμε ματσάρα. Ο Μπράιαντ επιστρέφει και το Over 12.5 πόντοι μου αρέσει... Οσο για χθες, λίγες βοήθειες να είχαν Ναν, Χουάντσο και Παπαπέτρου, το ματς θα γυρνούσε. Πάντως, ο Γέρος το 2/3 το έκανε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα