Επίσημο: Στην «Aleksandar Nikolic Hall» το Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός

Newsroom
γ
Ο Ερυθρός Αστέρας και επίσημα θα χρησιμοποιήσει την «Aleksandar Nikolic Hall» ως έδρα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της EuroLeague.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας και επίσημα, η «Aleksandar Nikolic Hall» θα είναι η έδρα που θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της EuroLeague την ερχόμενη Παρασκευή (01/11, 21:00).

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος μετακόμισης των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου από την επιβλητική «Beogradska Arena» στην ιστορική «Hala Pionir» αφορά ένα τουρνουά τένις που θα φιλοξενηθεί στις 30 Νοεμβρίου και το οποίο δεν επιτρέπει στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου να παραμείνει στην τωρινή του έδρα.

Φυσικά, έχει προκύψει ζήτημα όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας του Ερυθρού Αστέρα μιας και είναι περισσότερα από την χωρητικότητα της «Aleksandar Nikolic Hall».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.