Μονακό: Αγωνίζεται με μόλις δύο επαγγελματίες τρεις μέρες πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Μονακό: Αγωνίζεται με μόλις δύο επαγγελματίες τρεις μέρες πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Με δύο επαγγελματίες η Μονακό πριν τον Ολυμπιακό

bet365

Η Μονακό αντιμετωπίζει την Μπλουά και έχει στη 10άδα της μόλις δύο επαγγελματίες, τρεις μέρες προτού αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague.

Μπορεί ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό για το Final Four της EuroLeague να απέχει λίγα 24ωρα, (Παρασκευή19/5 - 18:00) ωστόσο η Μονακό έχει υποχρεώσεις για την τελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι Μονεγάσκοι αντιμετωπίζουν την Μπλουά και το παιχνίδι δεν μπορούσε να αναβληθεί, οπότε αναγκάζονται αυτήν την ώρα να αγωνιστούν με δύο μόλις επαγγελματίες, τους Στραζέλ και Μακουντού. Η υπόλοιπη ομάδα στελεχώνεται από νεαρούς.

Μάλιστα στον πάγκο δεν κάθεται καν ο Σάσα Ομπράντοβιτς, αλλά ο βοηθός του Σέργκι Γκλαντίρ. Η Μονακό δε φοβήθηκε τις κυρώσεις, μιας και η γαλλική λίγκα αναγκάζει τις ομάδες να έχουν στο ρόστερ πέντε επαγγελματίες, εκτός και αν υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος.

 

Η αποψινή 10άδα της Μονακό: Μακουντού, Κουτού, Αμίνι, Νουντογκμπέσι, Στραζέλ, Βεράντο, Ν'Γκαντού, Μονκαντά, Ν'Γκομπό, Νιαμαλόκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα