Λέικερς: Δίνουν δύο picks στους Νετς για τον Ίρβινγκ, αλλά στο Μπρούκλιν δεν ενδιαφέρονται

Λέικερς: Δίνουν δύο picks στους Νετς για τον Ίρβινγκ, αλλά στο Μπρούκλιν δεν ενδιαφέρονται

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποφάσισαν να δώσουν δύο επιλογές του Draft στους Μπρούκλιν Νετς για την ανταλλαγή του Καϊρί Ίρβινγκ, αλλά πλέον η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν ενδιαφέρεται!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κατάφεραν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος υπέγραψε διετή επέκταση έναντι 97.1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για την περίπτωση του Καϊρί Ίρβινγκ αναμένεται να πασχίσουν λίγο παραπάνω για να τα καταφέρουν. Η αρχική άρνηση των πρωταθλητών του 2020 κάμφθηκε και αποφάσισαν να δώσουν δύο draft pick στους Νετς, ανάμεσα σε άλλα ανταλλάγματα (για τα Draft του 2027 και του 2029).

Μάλιστα, οι Λέικερς έχουν την πρόθεση να τα προσφέρουν ακόμη και δίχως προστασία (συνήθως οι ομάδες βάζουν έναν όρο προστασίας που αφορά υψηλές θέσεις, από το Νο1 έως το Νο3). Και με δεδομένο ότι οι επιλογές είναι αρκετά χρόνια μετά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει την κατάσταση των Λέικερς και κατά συνέπεια την τύχη που θα έχουν σε εκείνα τα Draft.

Κάτι που ήθελαν από την αρχή οι Νετς, αφού οι δικές τους επιλογές έχουν υποθηκευτεί σε παλιότερες ή πιο φρέσκιες (βλέπε Τζέιμς Χάρντεν) ανταλλαγές.

Μόνο που οι Νετς φαίνεται να... σφυρίζουν αδιάφορα στην προσφορά που έχουν κάνει οι Λέικερς για να αποκτήσουν τον Ίρβινγκ, προσθέτοντας και άλλη αναμονή στην υπόθεση.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα