Ίρβινγκ: «Ζητώ συγγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα, δεν έχω μίσος για αυτούς τους ανθρώπους» (vid)

Ίρβινγκ: «Ζητώ συγγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα, δεν έχω μίσος για αυτούς τους ανθρώπους» (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ίρβινγκ: «Ζητώ συγγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα, δεν έχω μίσος για αυτούς τους ανθρώπους» (vid)
Τέλος φαίνεται να έβαλε στα όσα ακολούθησαν μετά το αντισημιτικό του ποστάρισμα ο Καϊρί Ίρβινγκ, ζητώντας δημόσια συγγνώμη.

Στο πλαίσιο της ομαλής επιστροφής του στα παρκέ του ΝΒΑ, ο Καϊρί Ίρβινγκ βγήκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να απολογηθεί στην Εβραϊκή Κοινότητα, για τα αντισημιτικά μηνύματα που προώθησε μέσω του twitter του.

Ο σταρ των Νετς έπρεπε να δείξει πως μετάνιωσε, σύμφωνα με τον Τζο Τσάι και αυτό είπε ξεκάθαρα στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η συγγνώμη του Ίρβινγκ

«Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου, αυτή είναι η πρώτη μου δήλωση μετά τα γεγονότα. Είχα αρκετό χρόνο να σκεφτώ, αλλά η προσοχή μου στρέφεται στο να διορθώσω τις σχέσεις μου με την Εβραϊκή κοινότητα. Ζητώ συγγνώμη όχι μόνο από αυτούς αλλά και απ'την οικογένειά μου.

 

Δεν έχω μίσος για αυτούς τους ανθρώπους, δεν είμαι αντί-Εβραίος. Είναι δύσκολο για την οικογένειά μου να το βλέπει όλο αυτό. Το δυσκολότερο μέρος είναι να εξηγήσω στον εαυτό μου, επειδή ξέρω ποιος είμαι και τι εκπροσωπώ.

Ένιωσα ότι προστατεύω την προσωπικότητά μου. Είναι ασέβεια να με ρωτάνε αν είμαι αντισημίτης ή όχι. Η απάντηση είναι απλή, όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι όλοι πρέπει να έχουμε ίσες ευκαιρίες και να μοιραζόμαστε αγάπη. Νοιάζομαι για τους ανθρώπους, όταν πληγώνω κάποιον θέλω να παίρνω την ευθύνη και να φτιάχνω τα πράγματα καλύτερα» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Καϊρί Ίρβινγκ.

Κάτι που όπως φαίνεται θα βάλει μία τελεία στα γεγονότα και θα τον επαναφέρει στα παρκέ, όπως είχε γίνει γνωστό σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα