Μπουλς - Μάβερικς 144-115: Έλειπε ο Λούκα Ντόντσιτς, «χόρευε» το Σικάγο (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Με τρομερό πρώτο ημίχρονο και μία περιφέρεια... φωτιά, οι Μπουλς σκόρπισαν τους χωρίς Ντόντσιτς Μάβερικς με 144-115 μέσα στο Σικάγο.

Οι Μπουλς φιλοξένησαν τους Μάβερικς στην έδρα τους και κατάφεραν να τους... σκορπίσουν με σκορ 144-115 και κύριο πρόσωπο τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που βρήκε τους χώρους που ήθελε!

Οι Μάβερικς μετά τον σκληρό τρόπο που έχασαν στην έδρα τους από τους Μιλγουόκι Μπακς, ταξίδεψαν στο Σικάγο με το έργο τους να είναι δύσκολο. Ο Λούκα Ντόντσιτς έμεινε στα «πιτς» εξαιτίας τραβήγματος στον τετρακέφαλο και οι συμπαίκτες του καλούνταν να ξεπεράσουν το εμπόδιο χωρίς τον παίκτη που ηγείται στο σκοράρισμα στη Λίγκα χωρίς και τον Μαξ Κλεμπερ.

Η υπόθεση «νίκη» καθάρισε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν οι «ταύροι» πήραν διαφορά ακόμη και 30 πόντους και έκλεισαν το πρώτο μισό στο υπέρ τους 82-53 βομβαρδίζοντας το καλάθι του αντιπάλου τους. Τα 19 τρίποντα με τα οποία ολοκλήρωσαν και το παιχνίδι (55.9%, 19/34) μπορούν να «μιλήσουν» από μόνα τους. Οι Μάβερικς δεν είχαν αντίδραση παρά την εμφάνιση του Ντινγουίντι και αναγκάστηκαν να... δεχθούν την ήττα του 13-13 στη σεζόν.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν σκόραρε 28 πόντους και ήταν ο κορυφαίος για τους Μπουλς με 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Βούκσεβιτς σημείωσε 20 πόντους με 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ και οι Γουίλιαμς, ΛαΒίν και Τζόουνς Τζ. είχαν από 16. Για το Ντάλας, στους 27 πόντους σταμάτησε ο Ντινγουίντι με 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ, με 21 ακολούθησε ο Γουντ (9ριμπ., 2ασ.) και 18 είχε ο Μπούλοκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα