Λαρεντζάκης για Βεζένκοβ: «Θα μου λείψεις»

Λαρεντζάκης για Βεζένκοβ
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ιδιαιτέρως... δεμένος με τον Σάσα Βεζένκοβ και μετά την είδηση της μετακόμισής του στο Σακραμένο για τους Κινγκς, τον χαιρέτησε με το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι ένα πρόσωπο ιδιαιτέρως αγαπητό στον Ολυμπιακό και φυσικά οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν, μετά και τη μετακίνησή του στους Σακραμέντο Κινγκς.

Πρώτα εκείνος έκανε ένα άκρως συγκινητικό ποστ για να πει το αντίο στους φίλους του Ολυμπιακού και μετά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έδωσε το δικό του στίγμα.

Με το απλό «θα μου λείψεις» και μια φωτογραφία τους στο instagram, o Λαρεντζάκης τον... ξεπροβόδισε για το Σακραμέντο.

Το μήνυμα του Μπλακ για Βεζένκοβ

Φυσικά δεν ήταν ο μόνος που χαιρέτησε τον Βεζένκοβ. Ο Ταρίκ Μπλακ ανέβασε και αυτός φωτογραφία του, με τα χρώματα των Σακραμέντο Κινγκς, γράφοντας παράλληλα «Δεν ήμουν δίπλα σου σε όλο αυτό το ταξίδι αλλά στον χρόνο που πέρασα μαζί σου ήταν φανερό ότι το άξιζες. Ξέρω από τις συζητήσεις μας ότι η απόφαση ήρθε με... βαριά καρδιά εξαιτίας της αγάπης στου για τον Ολυμπιακό αλλά ξέρεις ότι πάντα σε στηρίζουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.