Γουόριορς: Δίνουν ευκαιρία στον ΜακΓκρούντερ να μπει στο ρόστερ τους

Γουόριορς: Δίνουν ευκαιρία στον ΜακΓκρούντερ να μπει στο ρόστερ τους

Δημήτρης Οικονόμου
ΜακΓκρούντερ

bet365

Μία θέση στο ρόστερ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ο Ρόντεϊ ΜακΓκρούντερ, που πήρε μη εγγυημένο συμβόλαιο και θα δώσει το «παρών» στην προετοιμασία.

Στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα διεκδικήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Ρόντεϊ ΜακΓκρούντερ. Ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ ήταν στη λίστα των free agent και το όνομά του ακούστηκε ακόμα και για ομάδες της Ευρώπης.

Ωστόσο οι Γουόριορς του προσφέρουν την ευκαιρία να διεκδικήσει μία από τις δύο τελευταίες θέσεις του ρόστερ, με μη εγγυημένο συμβόλαιο που θα του δώσει το δικαίωμα να είναι παρών στο training camp.

Ο ΜακΓκρούντερ έχει μία καριέρα 318 παιχνιδιών στην κανονική περίοδο και άλλα 9 στα play-offs, με την τελευταία τριετία να τον βρίσκει στο Ντιτρόιτ, όπου την περσινή σεζόν με τους Πίστονς αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, έχοντας σχεδόν 16 λεπτά συμμετοχής με 5.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 42.3% στο τρίποντο.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα