Πίστονς: Ο νέος προπονητής... απαγορεύει στους παίκτες να φορούν φούτερ στο ζέσταμα

Πίστονς: Ο νέος προπονητής... απαγορεύει στους παίκτες να φορούν φούτερ στο ζέσταμα

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τζέι Μπι Μπίκερσταφ.
Ο νέος προπονητής των Ντιτρόιτ Πίστονς, Τζι Μπέι Μπίκερσταφ φαίνεται αποφασισμένος να αλλάξει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε η ομάδα του να πάει καλύτερα σε σύγκριση με πέρυσι.

Έπειτα από μία πολύ άσχημη σεζόν, κατά την οποία κατέγραψαν τη χειρότερη επίδοση στην ιστορία τους (14-68), οι Ντιτρόιτ Πίστονς φαίνονται έτοιμοι να κάνουν όποιες αλλαγές θα μπορούσαν να βελτιώσουν την πορεία μέσα στη νέα σεζόν.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο νέος προπονητής, Τζι Μπέι Μπίκερσταφ, μία από τις αλλαγές που έχει θεσπίσει ώστε η ομάδα να κινείται σε πιο επαγγελματικά επίπεδα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι η απαγόρευση στο να φοράνε φούτερ οι παίκτες του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τους αγώνες.

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο The Athletic, υποστήριξε ότι: «Δεν φοράς τίποτα στο κεφάλι σου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν φοράς κοσμήματα. Κάνεις προπόνηση όπως θα έπαιζες».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα