Λέγκια: Κορεό αλά «The Tinder Swindler» από τους οπαδούς της Λέγκια

Newsroom
Λέγκια: Κορεό αλά «The Tinder Swindler» από τους οπαδούς της Λέγκια

bet365

Οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας θέλοντας να εκφράσουν την οργή τους για τον ιδιοκτήτη της ομάδας ανάρτησαν πανό με... άρωμα Netflix!

Οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας θέλοντας να εκφράσουν την οργή τους για τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ντάριους Μιοντούσκι έκαναν πορεία πριν το ματς με τη Βίσλα και ντυμένοι στα μαύρα φώναζαν συνθήματα εναντίον του. Αλλωστε, η ιστορική Λέγκια είναι κάτω από τη ζώνη και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το ματς με τη Βίσλα άργησε να αρχίσει λόγω των μαύρων καπνών, ενώ οι οπαδοί προχώρησαν ένα βήμα πιο πέρα με το κορεό που ανάρτησαν. Ειδικότερα, το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «The Tinder Swindler» που αποκαλύπτει το σχέδιο του Σιμόν Λεβιέβ για εξαπάτηση γυναικών έδωσε την ιδέα στους οπαδούς, οι οποίοι στο κορεό έβαλαν το πρόσωπο του ιδιοκτήτη, την ηλικία του και σχολίασαν «Οραματιστής, ονειροπόλος, λάτρης του τένις». Αλλωστε, οι οπαδοί τονίζουν πως πείθει εδώ και χρόνια ότι έχει αντίληψη για τη λειτουργία της Λέγκια, αγόρασε την ομάδα με χαμηλό κόστος, και «εμπιστεύεται» κάθε προπονητή, όπου αλλάζει σε λιγότερο από χρόνο.

Image

Obraz

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα