Ο Χάμες λατρεύει το NBA και το NBA τον Χάμες

Ο Χάμες λατρεύει το NBA και το NBA τον Χάμες

Newsroom
Ο Χάμες λατρεύει το NBA και το NBA τον Χάμες

bet365

Ο Τζίμι Μπάλτερ δεν είναι ο μόνος από τον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ που αποθεώνει τον Χάμες, με τον Κολομβιανό να έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το μπάσκετ και δη το NBA.

Δεν χάνει ευκαιρία μάλιστα να παρακολουθεί ματς από κοντά όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του. Τελευταία φορά εθεάθη στα περσινά play off, όπου παρακολούθησε τον αγώνα των Μαϊάμι Χιτ με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, για τα ημιτελικά της ανατολικής Περιφέρειας.

Εκεί είδε και τον… φίλο του, Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος τα ξημερώματα τον αποθέωσε, ποστάροντας μία φωτογραφία του Κολομβιανού με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ποστ Μπάτλερ για Χάμες

Δεν ήταν και η μόνη φορά που είδε από κοντά τους Χιτ καθώς το ίδιο έπραξε και προ οκταετίας με την big-3 των Μαϊάμι Χιτ (Λεμπρόν, Μπος, Γουέιντ), αλλά και το 2021, όταν και άρχισε η φιλία του με τον Μπάτλερ, ο οποίος όπως φαίνεται παρακολουθεί την πορεία του Χάμες στον Ολυμπιακό

Ο Κολομβιανός έχει δει ουκ ολίγα ματς στο ΝΒΑ και μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να ποστάρει στα σόσιαλ φωτογραφίες είτε με παίκτες, είτε με φανέλες ομάδων.

Ακόμη κι όταν δεν έχει την πολυτέλεια να πάει να δει ματς, φροντίζει να... παίζει ο ίδιος καθώς έχει ιδιαίτερο πάθος για το άθλημα.

Αγαπημένος του είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος το 2014 αποθέωνε τον Χάμες για τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Έλεγε μάλιστα πως είναι και ο αγαπημένος του παίκτης και σ’ αυτό βοήθησε και το… όνομά του (Τζέιμς).

Ο Ροντρίγκες έχει φανέλες του Λεμπρόν τόσο από το Μαϊάμι, όσο και από τους Λέικερς, ενώ μεταξύ άλλων έχει αναρτήσει φωτογραφίες με την φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που αν κρίνουμε από την πρόβλεψή του σε ένα bracket για το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, μάλλον είναι η αγαπημένη του ομάδα...

Ακόμη και στις… διακοπές του δεν χάνει ευκαιρία να ασχοληθεί με το ΝΒΑ. Οπως η συνάντησή του πριν 7 χρόνια με έναν άλλον… κάτοικο πλέον του Λος Αντζελες, τον Πολ Τζορτζ.


Η αποθέωση στον Αντετοκούνμπο

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Εβερτον, οι Μιλγουόκι Μπακς κατέκτησαν το πρωτάθλημα και σε συνέντευξή του ο Χάμες αποθέωνε τον Αντετοκούνμπο.

«Οταν ήταν 2-0 το Φοίνιξ, θεώρησα ότι θα πάρει εύκολα το πρωτάθλημα. Ομως το Μιλγουόκι έκανε ένα τρελό comeback και ήταν δίκαιο που πήρε το πρωτάθλημα. Ηταν τρελό. Ο Αντετοκούνμπο (δυσκολεύτηκε λίγο με το όνομά του), έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις και ήταν ο κορυφαίος των τελικών» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα