Ζευγάρια για γκολ και combo

Ζευγάρια για γκολ και combo

G-Betting G-Betting
Ζευγάρια για γκολ και combo

bet365

Η μπάλα κυλάει ασταμάτητα στα γήπεδα του Κατάρ και έφτασε η ώρα για την εκκίνηση του 5ου και 6ου ομίλου του Παγκοσμίου Κύπελλο.

Στις 12.00, Μαρόκο και Κροατία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου, με κοινό στόχο να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους. Οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές και με δεδομένο ότι πρόκειται για το πρώτο ματς του γκρουπ αναμένουμε, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, προσεχτικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.95!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου (21:00), το Βέλγιο είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στον Καναδά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με ηγέτη τον Κέβιν Ντε Μπρόινε θα πατήσουν… γκάζι από νωρίς και είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν την απειρία που διαθέτει το ρόστερ του Καναδά. Οι τελευταίοι συμμετέχουν μόλις για δεύτερη φορά σε τελική φάση του Μουντιάλ, ενώ αμυντικά δεν έχουν παρουσιάσει τα καλύτερα δείγματα γραφής. Το Combo Bet με νίκη Βέλγιο & Over 2.5 προσφέρεται σε δελεαστική απόδοση 2.25.

Στον 5ο όμιλο, σηκώνουν αυλαία (15:00) Γερμανία και Ιαπωνία. Τα «πάντσερ» είναι φαβορί και υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλίκ έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην επίθεση παρά στην άμυνα. Οι Ιάπωνες μεσοεπιθετικά διαθέτουν παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά και με ηγέτη τον Τακούμι Μιναμίνο δεν πρόκειται να κλειστούν στο καβούκι τους. Το Goal/Goal & Over 2.5 προσφέρεται στο 2.15.

Στο ίδιο γκρουπ, Ισπανία και Κόστα Ρίκα (18:00) μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι. Η «Φούρια Ρόχα» έχει μάθει να κρατάει την μπάλα στα πόδια της και οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Οι παίκτες του Λουίς Φερνάντο Σουάρες μετά τις 3 σερί παρουσίες σε τελική φάση Μουντιάλ είναι άκρως υπολογίσιμοι και δεν πρόκειται να στην πρεμιέρα να πέσουν «αμαχητί». Στο passing game των Ισπανών, οι Κοσταρικανοί θα απαντήσουν με παγίδες στην άμυνα. Δύσκολα θα ξεφύγει ο ρυθμός, αλλά και το σκορ. Η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2.65!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting