Εθνική Ελπίδων: Ματαιώθηκε η προπόνηση λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών

Εθνική Ελπίδων: Ματαιώθηκε η προπόνηση λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών

Οι Ελπίδες

bet365

Ματαιώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Αττική ματαιώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ την Τετάρτη. Για σήμερα Πέμπτη είναι προγραμματισμένο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα της Εθνικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό Β', επίσης στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ.

Σε επίπεδο επίσημων αγώνων η Εθνική Ελπίδων θα έχει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανδόρρα στις 12 Σεπτεμβρίου (20:00, Estadi Nacional-Andorra la Vella) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025. Ως γνωστόν ο προπονητής της Εθνική Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε τους Κυριάκο Ασλανίδη, Γιώργο Κυριόπουλο, Άγγελο Αργυρίου αντί των Γιώργου Τουρκοχωρίτη, Νίκου Σπυράκου και Νίκου Ζουγλή αντίστοιχα, λόγω τραυματισμών.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΕΠΟ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα