Μπόκα Τζούνιορς - Φορταλέζα 1-1: Βαθμός-χρυσάφι για τους Βραζιλιάνους μέσα στο «Μπομπονέρα» και πρόκριση στην επόμενη φάση του Sudamericana (vid)

bocajrs_fortaleza

bet365

Η Φορταλέζα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας που τη έδωσε και «μαθηματικά» την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Sudamericana.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι μέχρι και το φινάλε του, Μπόκα Τζούνιορς και Φορταλέζα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο... καυτό «Μπομπονέρα».

Οι Βραζιλιάνοι με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραν στο Μπουένος Άιρες, εξασφάλισαν και «μαθηματικά» την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του CONMEBOL Sudamericana.

Η Μπόκα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Έντινσον Καβάνι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Η φάση του γκολ ξεκίνησε από τα δεξιά για τους Xeneizes, ο Λαουτάρο Μπλάνκο έκανε εξαιρετικό γύρισμα και ο έμπειρος Ουρουγουανός στράικερ με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Η τρομερή και φέτος Φορταλέζα, από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στη συμπλήρωση του 90λεπτου, με σκόρερ τον Κέρβιν Αντράντε. Οι Βραζιλιάνοι επιτέθηκαν από τα δεξιά, ο Μαρίνιο έκανε το γέμισμα και ο Αντράντε εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Μπόκα διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 1-1.

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο του CONMEBOL Sudamericana

Sudamericana

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα