Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 18η: Εκεί όπου Ισπανοί έδειξαν ότι η πίστη στα θαύματα δεν αρκεί (vid)

Γεωργία-Ισπανία
Το Eurotrip του Gazzetta συνεχίζεται. Επόμενη μας στάση η επιστροφή στην Κολωνία για το Ισπανία-Γεωργία και το θαύμα που κυνήγησε η ομάδα που άφησε σπίτι της την Ελλάδα.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Άλλο ένα πρωινό που ξυπνήσαμε στην Γερμανία με το ήλιο και το... ελληνικό καλοκαίρι να το ζούμε μόνο μέσω των social media. Η αναζήτηση για καφέ και έναν φούρνο το πρωινό της Κυριακής στο Ομπερχάουζεν ήταν λες και ψάχναμε κάτι το πολύ - πολύ δύσκολο. Κουτσά στραβά η δουλειά μας έγινε και ξεκινήσαμε τη διαδρομή για την ομορφότερη πόλη απ' αυτές που έχουμε επισκεφτεί εδώ στη Γερμανία όλες αυτές τις ημέρες.

Ενα φαγητό ήταν αρκετό και μετά εγώ, ο Βασίλης Τεμπέλης κι ο Γιάννης Σαπουντζάκης φύγαμε για το γήπεδο τη στιγμή που η Αλεξάνδρα Οικονόμου είχε ήδη ξεχυθεί στους δρόμους για να πάρει τον παλμό της πόλης και να φτιάξει στη συνέχεια το βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Πηγαίνοντας στο γήπεδο είδαμε Ισπανούς να τραγουδούν. Γεωργιανούς να πιστεύουν και τον Γιάννη Σαπουντζάκη να πιάνει με τα... κλικ του φωτό Γεωργιανών όπως αυτή στην κεντρική φωτογραφία.

Ισπανία

Οι Ισπανοί ήταν ενθουσιώδεις πριν το ματς. Περίμεναν έναν... περίπατο. Οι Γεωργιανοί δεν θα πουλούσαν φθηνά το τομάρι τους. Και το δε το έκαναν. Προηγήθηκαν, συγκινήθηκαν, έκλαψαν. Εζησαν - έστω και για λίγα λεπτά - το δικό τους όνειρο. Το πλάνο του Σανιόλ με το 5-3-2 λειτουργούσε άψογα. Η ποιότητα των Ισπανών ήταν τέτοια που δεν άφηνε πολλά περιθώρια.

γεωργια

Το όνειρο των Γεωργιανών αλλά έπεσαν μαχόμενοι. Όρθιοι. Περήφανοι. Το γήπεδο που είχε έντονο ερυθρόλευκο χρώμα δεν σταμάτησε να στηρίζει στιγμή τις προσπάθειες των παικτών της εθνικής.

Από την άλλη, οι Ισπανοί, έχουν τώρα την πρόκληση των "8" κι ο Ντε λα Φουέντε ξέρει ότι αν αποκλείσει και την οικοδέσποινα Γερμανία, τότε, θα απέχει άλλα δύο βήματα από το να επαναφέρει την φούρια ρόχα στην κορυφή της Ευρώπης.

Αν θα τα καταφέρει, εδώ θα είμαστε να το δούμε. Πού άλλου; Στο Gazzetta. Συνεχίζουμε σήμερα με παρουσία σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα