Gazzetta Eurotrip #20: Οι Τούρκοι στη Λειψία δεν ξέχασαν τον Μπακασέτα

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και έζησε από κοντά την πρόκριση της Τουρκίας κόντρα στην Αυστρία.

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Αφήσαμε τις πόλεις που είχαν γίνει το «σπίτι» μας και ανεβήκαμε για τη Λειψία. Γράψαμε κι άλλα χιλιόμετρα και βρεθήκαμε στο Αυστρία-Τουρκία.

@gazzetta.gr

🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξίδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr 20η μέρα, στη Λειψία! Αφήσαμε τις πόλεις που είχαν γίνει το... σπίτι μας και ανεβήκαμε για τη Λειψία. 🇦🇹🇹🇷 Γράψαμε κι άλλα χιλιόμετρα και βρεθήκαμε στο Αυστρία-Τουρκία. Εκεί ρωτήσαμε τους οπαδούς των δύο ομάδων για τον αγαπημένο τους παίκτη και ζήσαμε από κοντά την καυτή ατμόσφαιρα στη Red Bull Arena όπου η ομάδα του Μοντέλα πήρε το εισιτήριο για τους "8". #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp

♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Εκεί ρωτήσαμε τους οπαδούς των δύο ομάδων για τον αγαπημένο τους παίκτη και ζήσαμε από κοντά την καυτή ατμόσφαιρα στη Red Bull Arena όπου η ομάδα του Μοντέλα πήρε το εισιτήριο για τους "8".

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα