ΑΕΚ Λάρνακας: Στην πόρτα της εξόδου ο Καπτούμ

ΑΕΚ Λάρνακας: Στην πόρτα της εξόδου ο Καπτούμ

Newsroom
καπτουμ αεκ λαρνακας τελος
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, ο Καπτούμ δεν είναι στα πλάνα της ΑΕΚ για την επόμενη χρονιά επομένως η συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γουίλφριντ Καπτούμ δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ΑΕΚ Λάρνακας από τη νέα σεζόν, καθώς σύντομα θα επέλθει λύση στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι ιθύνοντες ήθελαν να δουν τον παίκτη και στην προετοιμασία, ωστόσο δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του και βρίσκεται εκτός πλάνων. Ο ίδιος έχει ενημερωθεί σχετικά με το ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα συνεχίσει να προπονείται με τους συμπαίκτες του.

Ο Καπτούμ μετακόμισε στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Η διοίκηση έκρινε ότι ο 28χρονος δεν στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών και πρόκειται να τον αποδεσμεύσει άμεσα.

@Photo credits: ΑΕΚ Λάρνακας/Facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα