Gazzetta Eurotrip #24: Ρωτήσαμε τους φιλάθλους του EURO ποια είναι η κορυφαία προσωπικότητα στη χώρα τους

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και πλέον έφτασε στο Βερολίνο, όπου έκανε μερικές ερωτήσεις στους περαστικούς.

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Η ομάδα μας πήρε τους δρόμους του Βερολίνου, αψήφησε την βροχή, και επιχείρησε να βρει την κορυφαία αθλητική προσωπικότητα κάθε χώρας.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξίδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr Από την Ονδούρα και το Μαρόκο ως το Καζακστάν και το Λουξεμβούργο. Το Gazzetta πήρε τους δρόμους του Βερολίνου, αψήφησε την βροχή, και επιχείρησε να βρει την κορυφαία αθλητική προσωπικότητα κάθε χώρας. ❓ Εσείς ποια πιστεύετε πως είναι η κορυφαία αθλητικη προσωπικότητα της Ελλάδας; Γράψτε μας στα σχόλια ⬇️ 🎤: @howdyalex #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Εσείς ποια πιστεύετε πως είναι η κορυφαία αθλητική προσωπικότητα της Ελλάδας;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα