Gazzetta Eurotrip #25: Καραγκούνης, τζατζίκι και «γεια μας» - Τι γνωρίζουν από Ελλάδα οι φίλαθλοι του EURO

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και ρώτησε τους περαστικούς τι τους έρχεται πρώτο στο μυαλό όταν ακούν «Ελλάδα».

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Καθώς αναμένουμε τα παιχνίδια των ημιτελικών, συγκεντρώσαμε τις πιο ευφάνταστες απαντήσεις των οπαδών όταν ερωτήθηκαν από την ομάδα του Gazzetta «ποιο είναι το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό όταν ακούνε την λέξη Ελλάδα».

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξίδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr ⚽️ Καθώς αναμένουμε τα παιχνίδια των ημιτελικών, συγκεντρώσαμε τις πιο ευφάνταστες απαντήσεις των οπαδών όταν ερωτήθηκαν από την ομάδα του gazzetta “ποιο είναι το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό όταν ακούνε την λέξη Ελλάδα." #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα