Gazzetta Eurotrip #26: Ρωτήσαμε τους φιλάθλους «ποια ομάδα πιστεύουν ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο»

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και ρώτησε τους φιλάθλους ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό Euro.

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Η ομάδα μας δεν παίρνει ρεπό στη Γερμανία, πήγε μια βόλτα και μέχρι την Αυστρία και ετοιμάζεται για τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό του Μονάχου, ανάμεσα στη Γαλλία και την Ισπανία, ρωτώντας περαστικούς με το μοναδικό πράγμα που ταλανίζει το μυαλό των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων στη Γηραιά Ήπειρο.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξιδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr Η ομάδα του gazzetta σταμάτησε περαστικούς σε Γερμανία και Αυστρία για το ποιος θα είναι ο μεγάλος Νικητής του EURO 2024. 🇳🇱, 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿, 🇪🇸 ή 🇫🇷 ; Γράψτε μας τη δική σας πρόβλεψη στα σχόλια #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα