Gazzetta Eurotrip / ΗΜΕΡΑ 26η: Παγώσαμε το χρόνο στο Ίνσμπρουκ και είμαστε έτοιμοι για... ματσάρες (vid)

9
Μεταξύ Μονάχου και... χαλαρού Ίνσμπουργκ μάς βρήκε η χθεσινή μέρα να ρωτάμε περαστικούς "Ποιος θα πάρει αυτό το Euro;", πριν βουτήξουμε σε μια ακόμα "θάλασσα" άπειρων χιλιομέτρων!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Το τουρ στο Euro με την υποστήριξη της Novibet συνεχίζεται...

Εχουμε, πλέον, μπει στην τελική ευθεία για το Euro 2024 αλλά και το Eurotrip του Gazzetta powered by Novibet καταγράφει τα τελευταία χιλιόμετρά του. Παραμένουν... άπειρα.

Η χθεσινή ημέρα μάς βρήκε να γυρίζουμε στους δρόμους του Μονάχου αλλά και του Ίνσμπουργκ. Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας μάς έκανε να φυλακίσουμε εικόνες που απρόσμενα δημιουργήθηκαν στα μάτια μας.

jv

Ανθρωποι να λιάζονται δίπλα στον ορμητικό ποταμό Ιν. Χαλαρός κόσμος να απολαμβάνει το φαγητό, τον καφέ, το παγωτό του.

Και φυσικά να απαντάει στο ερώτημα που θέσαμε: "Ποιος θα κατακτήσει αυτό το Euro;". Ενδιάμεσα μπήκαμε σε βενζινάδικα. Και εκεί πήραμε τις απαντήσεις μας.

Η βόλτα στους τέλειους δρόμους της πρωτεύουσας του ομοσπονδιακού κρατιδίου του Τιρόλου ήταν μια ανάσα σημαντική πριν την... καταιγίδα.

Από το πρωινό της Τρίτης θα είμαστε στους δρόμους και θα ξαναμπούμε σε δωμάτιο το πρωινό της Τετάρτης.

Εχουμε μπροστά μας έναν "τελικό" (Ισπανία-Γαλλίας), στα... καπάκια αναχώρηση από το Μόναχο για το Ντότμουντ. Εκεί θα κινηθούμε και σε ρυθμούς... legends, καθώς την Πέμπτη έχουμε το επετειακό ματς με τους θρύλους της Ευρώπης. Η ομάδα που μας χάρισε το 2004 τη σημαντικότερη ποδοσφαιρική στιγμή, θα δώσει ένα ματς μπροστά στους Ελληνες της ομογένειας με στόχο να θυμηθούμε όλοι μας - για ακόμα μια φορά - τον άθλο που πέτυχε 20 χρόνια πριν η ομαδάρα του Ότο Ρεχάγκελ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα