Αλ Καλίτζ: Ο Φορτούνης έφτασε στη Σαουδική Αραβία για να ανακοινωθεί

Αλ Καλίτζ: Ο Φορτούνης έφτασε στη Σαουδική Αραβία για να ανακοινωθεί

Ο Φορτούνης

bet365

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, Κώστας Φορτούνης, αφίχθη - όπως αναμενόταν να συμβεί - στη χώρα της Σαουδικής Αραβίας για να κλείσει και τυπικά στην ομάδα της Αλ Καλίτζ.  

Ο «Φόρτου» έφτασε στη Σαουδική Αραβία για να κλείσει και τυπικά στην Αλ Καλίτζ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα περάσει τις απαιτούμενες εξετάσεις για να ανακοινωθεί μετά από τον νέο σύλλογό του.

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να κλείσει με διετές συμβόλαιο. Οι απολαβές του βάσει της συμφωνίας που υπήρχε αρχικά θα φτάσουν στα 7 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Θα είναι η 2η φορά μετά το πέρασμα του Κώστα Φορτούνη από τη Γερμανία που θα αγωνιστεί εκτός Ελλάδας. Ο 31χρονος πια Φορτούνης είχε στον πειραϊκό σύλλογο 343 αγώνες έχοντας σκοράρει 94 φορές. Στη Γερμανία με την Καϊζερλάουτερν είχε 77 συμμετοχές και σε αυτές είχε βρει δίχτυα 3 φορές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα