Κώστας Φορτούνης: Το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία για την επισημοποίηση της μεταγραφής του

Κώστας Φορτούνης: Το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία για την επισημοποίηση της μεταγραφής του

Ο Φορτούνης

bet365

Ο έμπειρος μεοσπιθετικός και άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, θα μεταβεί στη Σαουδική Αραβία για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του.

Από το Gazzetta έχετε διαβάσει όλα τα δεδομένα των τελευταίων ημερών σχετικά με τον επί σειρά ετών αρχηγό του Ολυμπιακού και κάτοχο του Conference League έπειτα από τον τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα και το 1-0 των Πειραιωτών στην OPAP Arena. Ο Κώστας Φορτούνης λοιπόν ταξιδεύει εντός της ημέρας (σήμερα Τετάρτη δηλαδή) στη Σαουδική Αραβία για τα τυπικά με την Αλ Καλίτζ, την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το συμβόλαιο που εν πρώτοις είχε συμφωνήσει ήταν διετές με ένα συνολικό ποσό σχεδόν στα 7 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Η Αλ Καλίτζ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια με χορηγίες αλλά και χρήματα από το μπάτζετ της για να βρει το απαιτούμενο ποσό για τον Φορτούνη ενώ έδωσε και σκληρή... μάχη για να πάρει το ΟΚ για την προσθήκη αυτή από τις αρμόδιες Αρχές και επιτροπές.

Πλέον είμαστε στο χρονικό σημείο όπου αναμένεται η άφιξη του Φορτούνη στη Σαουδική Αραβία για να... τρέξουν οι τελικές διαδικασίες (με τα ιατρικά του κυρίως). Έτσι μετά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή για να ανακοινωθεί και επισήμως. Θα είναι η 2η φορά μετά το πέρασμα του Κώστα Φορτούνη από τη Γερμανία που θα αγωνιστεί εκτός Ελλάδας.

Ο 31χρονος πια Φορτούνης είχε στον πειραϊκό σύλλογο 343 αγώνες έχοντας σκοράρει 94 φορές. Στη Γερμανία με την Καϊζερλάουτερν είχε 77 συμμετοχές και σε αυτές είχε βρει δίχτυα 3 φορές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα